Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/greenweb/public_html/pc-kauppa.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
PC-KAUPPA ON AVATTU! | PC-Kauppa

TIEDOTE

PC-KAUPPA ON AVATTU!

mennessä | touko 19, 2020 | NEWS | 0 Kommenttia

PC-Kauppa & PCKMODS

PC-Kaupasta voit tilata custom-tietokoneita reiluun hintaan. Valitse komponentit ja me kasaamme unelmakoneesi valmiiksi. Samaan pakettiin voit tilata kätevästi Modaus-osiosta kotelollesi uuden lookin!

Avaamme myös samalla PCKMODS eli Modaus-osion. Modaus-osiosta voit tilata persoonallisia modauksia kotelollesi, komponenteillesi tai jopa ohjaimellesi. Valikoimassa myös valmiiksi tehtyjä “premade”-modeja kuten Näytönohjaimen takelevyjä(GPU BACKPLATE), Modattuja koteloita ja ohjaimia. Voit suunnitella modin itse valmiiksi ja antaa sen meille toteutettavaksi tai vaihtoehtoisesti suunnitellaan se yhdessä!

Komponenttien valinta

Komponenttien valinta tapahtuu tällä hetkellä manuaalisti. Voit kysyä valintaan neuvoa ammattilaiselta, joka suunnittelee sinulle tarpeesi mukaan kokoonpanon. Suunnittelu ja neuvonta on asiakkaille ilmaista. Ainoa mistä maksat lisänä on kasauspalvelu, jos sitä tarvitset. Jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan meihin yhteyttä aloittaaksesi uuden tietokoneen rakentamisen! Jos meillä ei jotain komponenttia löydy, niin se kyllä tarvittaessa tilataan.

Jatkossa komponentit valitaan “Custom-Koneet”-sivulta Rakentajaa käyttäen. Sieltä voit valita komponentit yksitellen ja live-chatista saat tarvittaessa neuvoa ammattilaiselta. Kun Rakentaja on valmis, avaamme sen heti kaikille asiakkaille. Siihen asti custom-tietokoneiden rakentaminen tapahtuu yhteydenoton kautta!

PC-KAUPPA ON AVATTU!

PC-Kauppa & PCKMODS PC-Kaupasta voit tilata custom-tietokoneita reiluun hintaan. Valitse komponentit ja me kasaamme unelmakoneesi valmiiksi. Samaan pakettiin voit tilata kätevästi Modaus-osiosta kotelollesi uuden lookin! Avaamme myös samalla PCKMODS eli...
fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish