Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/greenweb/public_html/pc-kauppa.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
TILAA MODI | PC-Kauppa

TILAUS-SIVU

MODS

VALMISTAMME HALUAMASI KOTELO- TAI KOMPONENTTI-MODIN

Aina ei voi löytää haluamaansa kaupasta. Sitä varten olemme täällä auttamassa. Tämän modauspalvelun kautta voit tilata jo olemassa olevalle Kotelollesi, Komponentillesi tai jopa ohjaimellesi modeja valmistettavaksi nopealla toimitusajalla. Halutessasi voit myös tilata suoraan uuden kotelon meidän kautta valmiiksi modattuna sinulle. Eli oli kyseessä sitten nykyinen Kotelo/Komponenttisi tai uusi, saat sen meidän kautta modattua juuri sellaiseksi kun olet aina unelmoinut.

Onko kotelosi on mielestäsi vanhanaikainen ja tylsä, mutta sillä on tunne-arvoa ja et halua päästää siitä irti? Ei hätää, lisätään esimerkiksi iso sivuikkuna, lämpötilojen seuraamiseen kotelon CD/DVD asemien tilalle 5-tuumainen pieni kosketusnäyttö ja maalataan kotelo ammattitason maaleilla sekä muokataan pieniä yksityiskohtia lempipelisi tai esim Rainbow 6 Siege-operaattorisi mukaiseksi. 

Voit aina kysyä meiltä ideoita, joten keskustelemalla voidaan yhdessä suunnitella täydellinen Kotelo/Komponentti-modi sinulle! Tai jos sinulla on jo selvä ja tarkka suunnitelma ja tiedät tarkalleen mitä haluat, voit antaa meille suunnitelman eteenpäin niin me toteutetaan se sinulle millintarkkaan oikein! Tärkeintä meille on asiakastyytyväisyys ja että asiakkaat saavat modeja, joista ovat aina unelmoineet. Ei tarvitse olla samanlainen tylsä kone nurkassa kun naapurin Pekalla!

 

MITEN CUSTOM-MODAUKSEN VAIHEET ETENEE?

1. Vastaamme sinulle tilauksestasi vuorokauden sisällä haluamallasi tavalla! Aluksi käydään läpi suunnitelma. Joko puhelimitse, sähköpostitse taikka WhatsApp/Discord tai jonkun muun viestintäsovelluksen kautta. Sitten lyödään suunnitelma lukkoon. Voit näyttää kuvia malliksi ja kertoa mikä niissä on sellaista mitä itse haluat. Kaikki käydään läpi todella tarkkaan, tehdään tarvittaessa myös 3D-malli projektista (modista). Tässä vaiheessa sovitaan myös maksusta. Tapoja maksaa on monia. Maksaa voi kokonaan koko projektin hinnan kerralla samalla kun tuot koteloasi meille, tai tilaat meiltä uutta koteloa. Tai sitten voidaan sopia laskulla kuukausi-erissä, jolloinka ensimmäinen erä maksetaan ns. aloitusmaksuna. Kolmas vaihtoehto on maksaa puolet koko summasta etukäteen ja loput silloin kun modisi on valmis ja toimitettu sinulle!

2. Sen jälkeen mennään suunnitelman mukaan. Joko toimitat nykyisen Kotelon/Komponenttisi meille, tai sitten tilaat uuden meidän kautta. Jos tarvitset uuden kotelon, sen tilaus ja maksu tapahtuu tässä vaiheessa.

3. Modaustyö alkaa heti kun kotelo/Komponenttisi saapuu meille. Modausprojektin kesto käydään läpi suunniteluvaiheessa myös ennen aloitusta. Suurinpiirtein 7 vuorokautta suurimmalla osalla modeista, mutta vaativammat modaukset voivat kestää vähän pidempäänkin.

4. Lähetämme aina välillä kuvia edistymisestä jne. Ja kun modaus on valmis, toimitamme sen teille samantien.

5. Sen jälkeen toivomme, että jäätte meidän tyytyväisten asiakkaiden listalle 🙂

 

TILAA CUSTOM-MODAUS

4 + 2 =

BLOGI

________

 

TIEDOTTEET

________

 

PC-KAUPPA ON AVATTU!

PC-Kauppa & PCKMODS PC-Kaupasta voit tilata custom-tietokoneita reiluun hintaan. Valitse komponentit ja me kasaamme unelmakoneesi valmiiksi. Samaan pakettiin voit tilata kätevästi Modaus-osiosta kotelollesi uuden lookin! Avaamme myös samalla PCKMODS eli...

PC-KAUPPA ON AVATTU!

PC-Kauppa & PCKMODS PC-Kaupasta voit tilata custom-tietokoneita reiluun hintaan. Valitse komponentit ja me kasaamme unelmakoneesi valmiiksi. Samaan pakettiin voit tilata kätevästi Modaus-osiosta kotelollesi uuden lookin! Avaamme myös samalla PCKMODS eli...

YHTEYSTIEDOT

________

 

Puhelinnumero: 040-355-9960

Sähköposti (pck-mods): modaus@pc-kauppa.fi

Sähköposti (asiakaspalvelu): info@pc-kauppa.fi

Asiakaspalvelu

Ma-pe: 10.00 – 20.00

Pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksistamme! Emme lähetä roskapostia.

fiFinnish