Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/greenweb/public_html/pc-kauppa.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
MODAUS | PC-Kauppa

MODAUS-OSASTO

MODS

Lisätietoa uudesta PC-Kaupan Modaus-osastosta

Tervetuloa PCK-MODS:iin! PC-KAUPAN virallinen modauspalvelu!

  1. KOTELOMODAUKSET
  2. CUSTOM GPU-BACKPLATET
  3. MUUT KOMPONENTTIMODIT 

Eli käytännössä teemme Kotelo- sekä komponenttimodeja! Sen lisäksi olemme myös tehneet asiakkaillemme custom ohjaimia (ps4,xbox,switch – ohjaimia) sekä näppäimistö ja hiiri modauksia.

 

MITEN TILAAN MODEJA?

Tilatessasi modeja voit valita haluatko tilata jo valmiin designin vai haluatko että luomme sinulle täysin uniikin kappaleen.
Premade-designit eli valmiiksi tehdyt tuotteet tulee myyntiin ensi viikolla avattavassa verkkokaupassamme!
Sieltä löydät uusia valmiiksi tehtyjä koteloita, takalevyjä, ohjaimia yms. Custom-modeja voit tilata jo heti!

 

MITEN CUSTOM-MODAUKSEN VAIHEET ETENEE?

1. Vastaamme sinulle tilauksestasi vuorokauden sisällä haluamallasi tavalla! Aluksi käydään läpi suunnitelma. Joko puhelimitse, sähköpostitse taikka WhatsApp/Discord tai jonkun muun viestintäsovelluksen kautta. Sitten lyödään suunnitelma lukkoon. Voit näyttää kuvia malliksi ja kertoa mikä niissä on sellaista mitä itse haluat. Kaikki käydään läpi todella tarkkaan, tehdään tarvittaessa myös 3D-malli projektista (modista). Tässä vaiheessa sovitaan myös maksusta. Tapoja maksaa on monia. Maksaa voi kokonaan koko projektin hinnan kerralla samalla kun tuot koteloasi meille, tai tilaat meiltä uutta koteloa. Tai sitten voidaan sopia laskulla kuukausi-erissä, jolloinka ensimmäinen erä maksetaan ns. aloitusmaksuna. Kolmas vaihtoehto on maksaa puolet koko summasta etukäteen ja loput silloin kun modisi on valmis ja toimitettu sinulle!

2. Sen jälkeen mennään suunnitelman mukaan. Joko toimitat nykyisen Kotelon/Komponenttisi meille, tai sitten tilaat uuden meidän kautta. Jos tarvitset uuden kotelon, sen tilaus ja maksu tapahtuu tässä vaiheessa.

3. Modaustyö alkaa heti kun kotelo/Komponenttisi saapuu meille. Modausprojektin kesto käydään läpi suunniteluvaiheessa myös ennen aloitusta. Suurinpiirtein 7 vuorokautta suurimmalla osalla modeista, mutta vaativammat modaukset voivat kestää vähän pidempäänkin.

4. Lähetämme aina välillä kuvia edistymisestä jne. Ja kun modaus on valmis, toimitamme sen teille samantien.

5. Sen jälkeen toivomme, että jäätte meidän tyytyväisten asiakkaiden listalle 🙂

 

MODIT

KOTELOMODIT

Tilaa kotelomodi uudelle tai vanhalle kotelollesi!

NÄYTÖNOHJAIMEN TAKALEVYT

(GPU BACKPLATE)

MUUT MODAUKSET

ohjaimet, komponentit ja muut

ESIMERKKIMODEJA

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

4 + 13 =

BLOGI

________

 

TIEDOTTEET

________

 

PC-KAUPPA ON AVATTU!

PC-Kauppa & PCKMODS PC-Kaupasta voit tilata custom-tietokoneita reiluun hintaan. Valitse komponentit ja me kasaamme unelmakoneesi valmiiksi. Samaan pakettiin voit tilata kätevästi Modaus-osiosta kotelollesi uuden lookin! Avaamme myös samalla PCKMODS eli...

PC-KAUPPA ON AVATTU!

PC-Kauppa & PCKMODS PC-Kaupasta voit tilata custom-tietokoneita reiluun hintaan. Valitse komponentit ja me kasaamme unelmakoneesi valmiiksi. Samaan pakettiin voit tilata kätevästi Modaus-osiosta kotelollesi uuden lookin! Avaamme myös samalla PCKMODS eli...

YHTEYSTIEDOT

________

 

Puhelinnumero: 040-355-9960

Sähköposti (pck-mods): modaus@pc-kauppa.fi

Sähköposti (asiakaspalvelu): info@pc-kauppa.fi

Asiakaspalvelu

Ma-pe: 10.00 – 20.00

Pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksistamme! Emme lähetä roskapostia.

fiFinnish